... sama meno jatkuu :o)

Minulla kesti nyt poikkeuksellisen kauan toipua joulukuun alun sytostaattihoidosta: pahoinvointi ja voimattomuus kestivät peräti viisi viikkoa entisen parin-kolmen sijaan. Siksipä ei ole oikein kyennyt kirjoittelemaan tännekään. Huomenna taas arki alkaa eli laboratorioon vie matka ja keskiviikkona sitten jatkuu hoidot. Saan joka arkipäivä sädehoitoa ja sen lisäksi keskiviikkoisin vielä solumyrkkyjä, huh, hiukan pelottaa miten sitä jaksaa kerran viikossa kun kerran kuussakin oli kaameeta =o/ - tosin kertaannoshan on nyt pienempi.

Tulevaisuuteen luottaen (kiitos kaikille tsempanneille!) annoin sitten luonnolle periksi ja Uuden Vuoden kunniaksi uusi pentue by Merlin ja Lucy sai alkunsa. Toivottavasti Lucy-rouva on pieniin päin ja lahjoittaa minulle uuden kauniin narttupennun helmi-maaliskuun vaihteessa. Toivottavasti syntyy muutaman muukin, jotta synnytys ei tuottaisi ongelmia ja jotkut muutkin saisivat nauttia näistä koirista ;o)

Meillä olikin varsinaiset "välipäivät", enempikin "väripäivät" kun sekä Lucy että Rocksie olivat juoksussa. Nyt on juoksut ohi ja kolmikko taas voi olla rauhassa yhdessä. Naapuristossa asuvalla jenkkipoika Robbiellakin kävi morsian ihan Jouluna, odotellaan tuloksia!

Kuvapläjäys Joulun vietosta seuraa tässä, nehän puhuu enempi ku tuhat sanaa, eikö? Jouluna onneksi oli juoksut vasta muutaman päivän "vanhat" niin koiratkin saivat nauttia yhdessäolosta.

1210373.jpg

Iskä-koira Merlin poseeraa

1210350.jpg

"Onko täällä kilttejä koiria...?"

Ainakin kaksi on, yhdellä taitaa omatuntoa kolkutella kaikki varastetut jutut ja karkuyritykset...

1210342.jpg

Ei se ollutkaan Joulupukki, sehän oli Julle!

1210341.jpg

Merlin ja Julle etsivät omia pakettejaan... Lasten ja lastenmielisten juhla tuo Joulu :o)

1210329.jpg

Hippasen liian hämärää eikä kamera ainakaan osannu tarkentaa muotokuviin, vaikka kuinka koitin säädellä... Lucy nukahtamaisillaan sohvalle, kaikista herkuista ja lahjoista väsyneenä.

1210332.jpg

Rocksie - ei tarkenna valossakaan, hmpph...

1210330.jpg

Merlin - no tästä nyt saatiin tarkka ainakin :o)

Lopuksi vielä mun ystäviltäni synttärilahjaksi saama keramiikka rintarossi, aivan ihana!

1210344.jpg

Hei, sehän on MERLIN!!!