... ja muutama kuva piti napata - sisällä tosin :o)

Tekstiä piti lisätä ny jälkeenpäin kun eilen ei vaan enää jaksanut. Mulla on vähä sellain hypertila meneillään kun on NIIN ihanaa, ettei tarvii laukata TAYSissa jokapäivä hoidoissa ja hyvät uutiset sai muhun ladattua energiaa tosi paljon! Vaan ei ne voimat niin äkkii palaudu eikä pelkällä tahdonvoimalla... sitte rasittaa itseään liikaa helposti vetää ihan naatiksi. Loppupäivä menee täristessä voimattomana kylmän hien vallassa sohvalla peitto niskassa ja tabu huulessa. Mut olen siihen aika tottunut. En vaan silti osaa ennakoida riittävästi. Sitä vaan on niin terrieriä niin terrieriä ;o)

Onnittelut hei kaikille Pääsiäisen aikana kisailleille (ja vähän aiemminkin...) Merlinin lapsille ja lapsenlapsille: hienot tulokset taas saatu Uudenkylän Keisarin ja Emännän mieltä lämmittämään!

Merlinin ja Lucyn Abysmal-lapset Rekku ja Esme loistivat kukin tahoillaan - Esme tekemällä huippukontaktit - kuin bordercollie kuulemma - (siis Miia, sun ei tarvii sitä bordercolliee hankkia, jatkat vaan tätä linjaa ja viel mustavalkoisena heh heh), voiton ja sijoitukset nollaradoilla AGI-kisoissa Hesassa, Rekku nappaamalla tokan sertinsä ja ROP-tittelin Lappeenrannan näyttelyssä PH-L tuomaroidessa :o) Jee jee - vielä yks serti niin taas on uusi valiolapsi Papalla - Rekkukin kun vaan parit näytit vuodessa on käynyt, aivan tosi hieno suoritus Seija ja Rekku! Onnea! Arin ja Esmen suoritukissa on jo oppinut luottamaan laatuun, mutta yhtähienoa se aina on kun koira toimii ku ajatus isännän kanssa! Se ei aina ole nin sanottu kun on itsenäisestä ja vahvatahtoisesta terrieristä kyse.

Merlinissä ja sen lapsissa parhaimmillaan on jotain sellaista mitä en ole muista löytänyt - vielä. Ja tässä koiria mulla ollut yli 40 vuotta. On ne vaikeitakin, mutta se joku palo ja tahto mihin ne kykenee. Se vaan on sitä mitä MINÄ haen koirakaverista. En haluaisi liian pehmeää mielistelijää enkä liian terävää rähisijää, nää on just hyvät. Omistajalta se kyl vaatii nuorena enempi ku keskivertoparsonin omistajalta, paljon enemmän. Niitä ei ole helppo saada aina kunnioittamaan itseään - siis omistajaa - se pitää todella ansaita. Eikä ne aina perusta paljon muustakaan. Ja se vauhti. Sitä on niin helv...sti, siis way too much joillekin. Mutta kun sen kesyttää ja sen kunnioituksen saa niin parempaa koiraa ei olekaan. Eikä parempaa ystävää :o)

Tää nyt vaan kun on mun oma mielipide ja mun oma blogi :o) kehua retostelen mielikseni omia koiriani kun tykkään niistä oikeesti todella paljon. Ja tosiaan 40-v kokemuksella ehkä on jotain mihin sen perustaakin ;o) SILTI se ei tarkoita et joku toinen arvoistais koirassa samoja asioita ku mä taikka ees tykkäis sellaisista koirista ku mä. Mä kaipaan aina vastusta ja haastetta koirastakin. Kaikki ei ole niin masokisteja ;oD Ei tarvii lukea ellei halua tietää mitä mä ajattelen.

Agilityssä Turuun suunnalla kisasi Merlinin ja Hollyn tytär Flora ja Taina, kuulemma suoritukset meni hyvin ja odotetusti vaikkei vielä nollia napsahtunut, alku otetaan rauhallisesti ja varmistellen et opit pysyy päässä :o) Merlinin pojan Eikan ja Miinan tytär Fauna nappasikin jo nollavoiton ja siirtyi samantein kakkosiin - ei tarvinnut kauaa vanheta ykkösissä, muutaman startin. Kakkonenkin lienee aika piece of cake Faunalle ja Jarille, mutta kaikkihan sen tietää et tosi tulee kyseeseen sitte kolmosluokassa  - ei vielä kiire sinne tuon nuoren härvelin kanssa, vai onko ;o)? Onnittelut Jari ja Fauna!

Edellisenä viikonloppuna murjaanilapset Miselin-kennelistä, Merlinin poika Jeppe ja tytär Manna kunnostautuivat näytelmissä. Jeppa vei ERInomaisen luokkavoiton Tampereella nimiinsä ja Manna saalisti Itämailla useita sertejä ja CACIBin! Onnea, onnea Mari, Anni ja Jeppe sekä Leena, Jaana ja Manna! 

Musta kun on valttia niin onnitellaan myös Kiaraa Merlinin blogissa, vaikkei Merlinin lapsia olekaan :o) Kiara ja Eeva tekivät myös nappisuorituksia agityssä ja siirtyivät hekin kakkosiin Pääsiäiskisojen jälkeen! Onnea Eeva ja Kiara! Ihan hirveen ylpeitä ollaan! Kiara on Metsämies-Pertin ja ruotsalaisvahvistus BB'n tytär GwA Irish Kiara.

Metsämies-Pertti saalisti Pääsiäisena toisenlaisia juttuja, kaksi supia tuli vedettyä luolasta ulos, muutaman reiän kera (Pertin entisestään hiukan muotoillussa nokassa) kuulemma ;o) Pian alkaa olla luolametsästykset menneen talven lumia tältä keväältä?

 

1405007.jpg

Narsissit

1405014.jpg

Auringossa raukeana Rocksie

1405010.jpg

Keisarin silmän pigmenttikatko -

olisikohan aiheuttanu palkintosijan tippumisen Rva Van Bremptillä?!