... taas kaikki palannut normaaliin. Emäntä saatu kokonaan itselle kun ne riiwiömäiset pennut ovat viimein lähteneet - tuntuvat koirat ajattelevan. Pennut muuttivat viikonloppuna omille tahoilleen ja samalla vaihtuivat nimetkin kaikilla. Ansasta tuli Aada, Pentistä Onni ja Turosta Sulo. Onnea matkaan kaikille, toivottavasti heistä on yhtä paljon iloa uusille omistajilleen kuin on heidän vanhemmistaankin ollut.

Soittelinpa muuten Kennelliittoon kun koirien rekkareita ei alkanut kuulua, soitin muutaman min välein koko iltapäivän eilen eikä tuntunut terrierien rekisteröinneistä vastaava henkilö olevan paikalla (tai ehkä ei nykyään ehdi vastata...), kun puhelu kääntyi aina keskukseen missä pyörähti nauha päälle eikä sieltäkään siis vastattu! Jokan nyt hittolainen! Olen kuulllut tästä monien valittavan ja ennenkin jkoittanut päästä läpi tuntitolkulla, mutta nyt meni ihan hermo! Noin minuuttia valle sulkemisajan (klo 15.00) huoneesta vastattiin: VÄHINTÄÄN 6 VIIKKOA menee rekisteröintiin aikaa tällähetkellä! Uskomatonta! Ennen paperit tuli viikossa tai jopa päivässä, jos pyysit. Ei siis SKL'n organisaatiouudistuksesta ainakaan apua ole ollut...

Minä tykkäisin niin kirjoitella tänne usein vaan joko aika tai kunto ei nyt riitä :o( Mieluusti pentujenkin toilailuista olisi päivittäin laittanut juttua, mutta kun se skarppina olo ja jaksaminen on rajallista niin kaikki aika kyl menee pentuihin itseensä ja noihin aikuisiin koiriin. Nytkin tulee vaan tällainen "pintaraapaisu", varmasti ymmärrätte.

Kiitos kaunis kaikille niille lukijoille, jotka ovat listanneet meidät luetuimpiensa joukkoon! Minun on vaikea nimetä viittä nimeämätöntä tai ees nimettyä, missä itse vierailen lukemassa säännöllisen epäsäännöllisesti. Koitan lukea mahdollisimman monen kasvattini blogeja aina kun ehdin surffata, samoin Merlinin lasten ja lapsenlasten blogit kuuluvat niiden joukkoon. Lukemattomia muitakin parsonblogeja luen suht säännöllisesti. Nyt keväällä olen hiukan pudonnut kyydistä kun en ole ehtinyt vierailla monestikaan koneella, mutta visuaalisesti kauniit, selkeät ja asiapitoiset blogit katson nytkin. Koitan välttää niitä mistä hermostun ja kiivastun - niitäkin on =o/

Toukokuunalun onnittelut menevät FIN MVA N MVA Floralle (GwA Thunderbolt Mänttä 11.5. VSP ja sert), 2 SERTin miähelle Rasmukselle (GwA Rambutan Rauma 10.5. VSP ja sert) sekä komeasti AVA-tittelin myös 10.5. saaneelle Esmelle (Abysmal Kleio), joka siis Merlinin ja Lucyn tytär :o)

Nyt vielä pieni kuvapläjäys Cornwall-pennuista Wappuna:

1556455.jpg

Aada tutkii takapihan viidakkoa

1556453.jpg

... ja esineitä...

1556454.jpg

välillä taistellaan Veli Sulon kans... mut Aada ei koskaan häviä!

1556467.jpg

Veli Onni ihmettelee lehteä!

1556466.jpg

Veli Sulon Wappu-känni: jalat meni ihan ristiin kun ei purkin takaa näe eteensä!

1556461.jpg

Maasta se pienikin ponnistaa - ja muuten vie tämänkin erän nimiinsä...

1556460.jpg

Merlinin maailmassa kaikki hyvin :o)

Hyvää vointia ja aurinkoista kevättä teille ystävät ja kyläilijät :oD pitäkää huoli itsestänne ja lähimmäisistänne - sen lisäksi toivotan tsemppiä ihan hirrrrveesti Jonnalle. Kyllä se tästä taas lähtee.