Aurinko paistaa Aitooseenkin viimein... pitkä hiljaisuus johtui siitä, että - yllätys, yllätys - olen ollut sairas. Ehei mitään dramaatista, mutta kun kaikki vastustuskyky on nollassa ja kunto miinuksella niin sitä vaan pienikin juttu on heti isompi juttu ku "tavallisella" ihmisellä... Ja vähän isompi juttukin iskee kun on pienet jutut väsyttäneet puolustusjärjestelmän lamaan. Eli viiden antibioottikuurin-, viiden viikon kuumeen ja säryn-, poskiontelotulehdusten ja vatsan alueelle puhjenneen ruusun jälkeen taas tuntuu et voisi koittaa nousta täältä risukasasta - kun tuo aurinkokin vihdoin paistaa tänne :o)

Tässä välillä on käyty kuumeisena luonnetesissä, jalostusneuvojapäivillä ja Allin pentuja katsomassa Espoossa jne jne. Enimmäkseen on maattu sohvalla tai sängyssä peitto korvissa ja kuumemittari kainalossa ja koirat ympärillä. Ja luettu vika HP viimein suomeksi! Nyyh, nyt se on loppu! Onneksi tulee viel elokuvia - ja voihan kirjasarjan aina aloittaa taas alusta... Niin ja mietitty asioita vakavasti sekä otettu herneitäkin nenään monesta asiasta. Tai en nyt tiedä niistä herneistä, mutta välillä OTTAA NIIN AIVOON ihmisten ajattelemattomuus ja tyhmyys.

Tyhmyydelle ei varmaan mitään voi? Jos on tyhmä niin tyhmänä vissiin pysyykin, mutta jos kyse on ajattelemattomuudesta niin kyllä ajatella voi ihan omillakin aivoilla ja ottaa selvää asioista. Tähänhän me kaikki itseriittoiset - narsistit - voimme todeta et onneksi ME emme ole niitä tyhmiä - vai mitä ;o)) Toivottavasti mulla kunto kohenee ja jaksan kirjoittaa kokemuksiani ja mielipiteitäni näistä em asioista. Nyt en jaksa.

Ohessa muutama kuva Allin ja Pertin 3 viikkoisista pennuista, ovat ne iiihania! Pojat Pena ja Turo alkavat nyt etsiskellä sopivaa perhettä itselleen. Pysyvää, jostakin harrastamisesta kiinnostunutta kotia. Lisää kuvia ja kirjoitusta niistä on mun kotisivuilla "kuulumisia"-sivulla.

1467615.jpg

Pena, Ansa, Turo

1467608.jpg

Ansa alkaa nukuttaa

1467611.jpg

Uniset pojat Turo ja Pena

1467609.jpg

Ihana Ansa

Aurinkoista viikkoa Ystävät! Antakaa auringon paistaa ihan sisimpään asti, olkaa avarakatseisia ja suvaitsevaisia - niin ajatuksilta kuin käyttäytymiseltä. Hymyilkää toisillenne ja ihan vieraillekin! Minäkin yritän...