... ja mun puoli-(tai neljäsosa) kuntoisella itselläni menee enemmän aikaa ulkona koirien kanssa, pienen pihan ja pienen kodin hommissa kuin talvella, eikä sitä siis edelleenkään jää tänne nettiin laitettavaksi :o( Tähän kun istahtaa, menee päivä hujauksessa ja tuntee kyllä tuossa veritulppajalassa aika tarkkaan mitä on tullu tehtyä. Tuntuu usein ihan ylivoimaiselta saada ees kuvia kamerasta ulos, varsinki kun on kaunis ilma...

Laitan siis kuulumiset näin kuvina tällä kertaa. Mut nehän puhuu tai puhuttelee ;o) Nyt kiehuu muutenkin koira-asiat niin päässä, et parempi kun ei päästä kaikkea tänne tai tulee aika karua tekstiä. Mietin ensin viitsiikö sitä ees kirjoittaa mitään kantaa-ottavaa. Jospa sitä keskittyy kehumaan ihan vaan omaa itseään, omia koiriaan, omia tekemisiään ja omia kasvattejaan, joita toivottavasti vielä tulee muutama pentueellinen. Tai ees pari - et muutama muukin sais yhtä mukavia koiria ku minä :o) No, tulihan se sieltä!

Onnitteluja sataa siis omille pennuille ja omien koirien jälkeläisille - ihanaa - olkaahan hyvät ja valmistautukaa!

Meidän huippu-mies Merlin se vaan on melkoinen isäpappa: tässä toukokuussa viikon sisään kolme sen tytärtä, kolmesta eri emästä, kunnostautuivat valion arvoilla peräti kolmessa eri lajissa! Hienoa tytöt - omistajineen ja kasvattajineen!!

Esmestä (Merlin-Lucy) AVA! Onnea Miia ja Ari!

Florasta (Merlin-Holly) FIN & N MVA! Hienoa minä itse sekä kiitokset ja onnea Taina!

Irkusta (Merlin-Zora) Kaksoisvalio! MVAn lisäksi nyt keinoluolilta KVA! Onnea Tarja ja Terhi!

Iita (Merlin-Zora) ROP ja 2. serti! Onnea Tarja ja Jenni!

Lisää hienoja suorituksia seuraa Merlinin lapsille ja jo lapsenlapsillekin tänä kesänä :o)

Pikku-neiti Manna (Merlin-Hilma) viime lauantaina sijoittui hienosti PN2 pallille Haminan KV-näytelmässä vara-sertin ja vara-cacibin kera! Onnea Jaanalle ja Leenalle! Cacib taitaa tippua taskuun tämän seurauksena, eikös vaan? Mannan Jeppe-veli tehnyt hyviä tuloksia koko näyttelyuransa eli MVA titteli tullee nopsaan tahtiin, kun poika ehtii vaan täyttää 2 v. Sillä muistaakseni sertejä on koossa ja vain sitä viimeistä "ikä" sertiä odotetaan. Myös Esmen veli Rekku on "viimeistä vaille" ja tekee ennenpitkää seuraa jo nuorempana valioituneelle Eikka veljelleen, samoin nyt kans Iita! Ollaan kyllä NIIN ylpeitä, NIIn ylpeitä, että... ;oD Suuret kiitokset vaan kaikille osallisille!

Myös Lucy on kunnostautunut emänä, sehän toki tiedettiin jo etukäteen aiempien pentueiden perusteella. Toukokuussa kolme senkin jälkeläistä tehnyt hienot tulokset: em. Esme siis AVAksi, Rasmus (Lucy-Musti) VSP ja toka serti Raumalla, Mini-veljellä 2 onkin koossa ja Haminan KV'stä nyt PU2 ja molemmat vara't. Myös Flora & Fauna näyttelivät ansioituneesti viikonloppuna Maalahdessa: Flora valiona ROP ja "pikku-sisko" Fauna PN2 ja eka serti :o)Onnittelut omistajille!

Agilityssa mun kasvateista on toukokuun aikana kunnostautunut ainakin Sera, joka nopealla 0-voitolla siirtyi nyt kolmosiin. Onnea Johanna! Fauna on myös aloittanut agi-uransa aikas hienosti, siitä kuuluu vielä suurempiakin uutisia.

Kiitokset osallistumisista kaikkiin kissanristiäisiin ja erityisesti siitä, että olette antaneet hyvät ja rakastavat kodit kaikille pennuille. Kiitokset kaikille mun pennuille ja Merlinin maailamlla syntyneiden pentujen omistajille ja kaikille joita ei tässä mainittu. Jokainen pennuista on ihan yhtä hyvä ja ansaitsee omat kehunsa ja kiitoksensa! Nuo tittelit vaan on niitä yleisesti tiedossa olevia kasvattajankin huippu-hetkiä ja pitää niitä vähä extrana hehkuttaa, eikö?

Ja muut lupaamani kuulumiset:

1591574.jpg

Komein Ylioppilas vm-2008 :o)))

Todella hieno suoritus tämän kamalan vuoden aikana: koittaa keskittyä kouluun ja kirjoituksiin ja loppujen lopuksi ihan hyvin arvosanoin vielä! Rastat lähtivät, että kotsa mahtuu päähän ;o) Herra itse kyl haluais jotain vielä korottaa kun keskittyminen ei todellakaan ollut parasta A-luokkaan - kun sai pelätä mun hengen puolesta ja hoitaa vuoroin taloa ja koiria ja vuoroin koulua ja omaa elämäänsä Tampereella. Kiitos Julle!

1590719.jpg

Komee, Komeempi, Kaikkein Komein Koira = Merlin

Merlinin kuvaajana Miia Rastas

1590613.jpg

Miss Märkä T-paita = Lucy

1590617.jpg

Meillä oli sellainen "Huvilasta Huussi"-päivä (vai miten se oli?) Tuulan johdolla taimia penkkiin ja rivit suoriksi!

Suuret kiitokset Mari ja Tuula. Minen puutarhasta mitään ymmärrä, mutta kyllä nyt näyttää ihan toiselta ku kk sitten...

1590737.jpg

Häntäapinoiden heimoa?

1590692.jpg

Niiden toisten apinoiden heimoa ;o)

1590619.jpg

Koloja ja ketunleipää

1590665.jpg

Majavien malliin metsätyämiäs Merliini

1590612.jpg

Hirrrveetä vauhtia Crocksi, niinku Sara sanoo ;o)

1590673.jpg

Mikäs se siellä? Myyrä? Käärme?

1590608.jpg

Talviturkki jäi rannalle Merliniltä

1590708.jpg

Ja Rocksielta...

1590649.jpg

1590688.jpg

1590639.jpg

The Lady Of The Lake - Lucy seesteisenä

1590711.jpg

Bätman ja Robin(a) seikkailevat jälleen

1590697.jpg

Välillä ei kyllä olla ihan samaa mieltä - toi Robin(a) on alkanut vähä määräilemään ja hääräilemään eli Batmänin suunnitelmia muuttamaan...

Kovat voimat ja Sisua on pienellä punaisella, iso äijä ihan jalat ilmassa pistää hanttiin pienemmälleen...

1590707.jpg

Ja taas mentiin - molskista vaan kaikille :o)

- Että tällaisia kuulumisia tällä kertaa -

Vielä yks kuva Pertistä, Aadan ja veljien isästä, metsästusarpinensa kaikkineen

1590693.jpg

Nauttikaa ystävät keväästä, tuoksuista ja väreistä, auringon lämmöstä ja ystävistä. Niin kaksi- kuin nelijalkaisista. Niin teen minäkin. Käyn joskus yöllä koirien kanssa ison pihatuomen alla vetämässä henkeen tuomen tuoksua, luonnon parfyymia, joka parhaiten tuoksuu tuulettoman yön hiljaisuudessa. Koirat kyllä vetää jotain muita tuoksuja, luulen ma... Viime keväänä en tiennyt tuleeko uutta kevättä enää lainkaan, enkä viime keväästä nähnyt koivunsilmuakaan. No,onneksi tuli - ja osaan kuulkaa kyllä nauttia siitä. Muistakaas tekin tää, mitään ei kannata lykätä huomiseen mistä voi nauttia jo tänään :o)