... talven keskelle.."

yllä taitaa olla sopivin joululauluksi tänä jouluna :o) itse joulutunnelmaan kyllä johdatti koristeltu joulukuusi, ei sille mitään voi. Se tekee joulun- ja juhlan tunnun! Meilläkin kaksi karvaista on nuortunut ja yksi nuori nauttii joulusta sydämensä kyllyydestä! Kuusi on pitänyt tutkia ja kaikki koristeet ja varsinkin lahjat, jotka vielä odottavat kuusen alla. On meillä kaksi vähän vähemmän karvaista ihmislastakin, jotka odottavat ihan yhtä innokkaina lahjojen avaamista vaikka ikä lähetyy jo kahtakymppiä...

Ah, miten ihanaa oli saada itsetehtyjä laatikoita: maksalaatikossakin ehta ja voimakas maksanmaku. Nam, sanoivat myös koirat :o) Kiitos niistä kuuluu "Kyöstin-Marille"!

Meille on kaikenlaista sattunut ja tapahtunut, myönteisiä asioita enimmäkseen. Pitää koittaa pitää ne hatarassa päässään ja kirjoitella tänne kun on aikaa ja olo alkaa nyt taas olla parempi. Eläinlääkärissä käytiin kyllä, mutta ihan vaan silmätarkastuksissa Merlinin ja Lucyn kanssa - silti se aina jännittää sikana. Kirkkaat ja terveet oli silmät, onneksi. Niiltä myös on polvet ihan mielenkiinnosta tutkittu uudestaan nyt vanhemmalla iällä ja nollat ne edelleen olivat :o) ja Merlin, joka vaan on niin Tuhattaituri ;o), on myös opetellut pieniä avustajakoirantehtäviä. Se mm. tulee " Auta"-pyynnöstä seisomaan tukevasti viereeni lattialle tai sohvalle, jotta voin vähän avuksi nojata sen hartioihin kädellä silloin kun mun jalka on kipeä ja olo on ollut hoitojen jälkeen heikko. Eihän se mikään tukeva labbis ole, mutta suurella ilolla ja antaumuksella tekee avustustehtävänsä. Ja aikaa tämän perusopettelemiseen meni ehkä 3 minuuttia... Miettii mihin sekin kykenisi, jos sille tarjoais mahdollisuuksia!? Raukka joutunut ihan kotikoiraksi vaan :o)

Kiitokset kaikille kortein ja lahjoin ja viestein meitä muistaneille, olen jokaisesta viestistä iloinen ja onnellinen. Itse todella huono muistamaan joulukortteja muutenkaan ja nyt sattuneesta syystä olin aika huonovointinen ja ajatukset ihan muussa... Kaikki olette ajatuksissamme kyllä. Jos ensi vuonna olisin hippasen paremmassa kunnossa joulun alla, niin saisin korvattua tämän vuodenkin lähettämättömät joulukortit ja muut yhteydenpidot!

Näin juhlan ollessa pian suurimmillaan, liityn minäkin joukkoon iloiseen tuonne olohuoneen puolelle ja toivotan kaikille Teille mitä lämpöisintä ja onnen täyteistä Joulupyhien aikaa ja onnea sekä menestystä vuodelle 2008! Kuvassa juosta vimpsuttaa Lucy-rouva.

1155017.jpg