Merlinistä rivitalossa asuminen on syvältä.  Minä sen sijaan tunnun nauttivan siitä, monen "elämäntapaintiaani"-vuoden jälkeen on ihanaa kun on oikea kylppäri! Ja siellä lattialämmitys :o) Ja iso keittiö ja sähköt, jotka eivät katkeile monta kertaa päivässä ja polta sulakkeita ja riko tietokonetta tai modeemia tai puhelinta tms, niinkuin meillä "maalla" kävi vähän väliä. Enkä myös on se tasainen lämpö, mikä tulee pattereista ja hellii keski-ikäisen, raihnaisen naisenpuolen luita, joka vaikuttaa asiaan aikapaljon. Vaikka kaipaankin puu-uunin elävää tulta ja varsinkin luontoa kurkineen ja haukkoineen, olen tyytyväinen nyky-olotilaan. Merlin ei ole. Sen Aitoon Kuninkaan ja Kaiken Kaukkalan Keisarin Suuri Ego on kärsinyt vakavasti. Mitä on kuningas ilman maata ja alamaisia? Maaton Kuningas? Kuningas maanpaossa. Siltä puuttuu nyt oleellinen osa jotain mikä tekee siitä sen itsensä ja sitä osaa se hakee ja koittaa täyttää eri tehtävillä. Välillä se on selvästi hämillään ja onneton. Minun on hankittava sille ammatti tai muuta pätemistä tai se on pian vaan muisto itsestään. Sen maat ja mannut, sen ystävät ja laumanjäsenet ovat kuihtuneet meidän pieneen plänttiimme Uudessakylässä ja tähän pikkuruiseen pakolaisperheryhmään. Merliniä ei lämmitä lattialämmitys taikka pikkuinen takapiha, missä kukat kauniisti korissa ja tulppaanisipulit istutettuna riviin. Se on mielestään Suuri SoturiKuningas, joka valloittaa maita ja kansoja. Mistä minä heikkohappinen nainen hankin sille sellaisen elämän takaisin?

Olen jopa miettinyt sille uutta kotia. Hetkellisen heikotuksen aikana. En kykene luopumaan siitä, en. En edes sen omaksi parhaaksi. Olen kyllä niin itsekäs, etten voi antaa sitä pois, paikkaan missä se saisi taas hallita ja vallita, en vaan kykene. En, en, en. Se on liian suuri pala minusta pois, varsinkin kun niitä paloja viedään nyt muutenkin kerran kuukaudessa. Ihan sydämeen sattuu välillä kun ajattelen miten sen elämä on huonontunut. Niin no, elämä on sellaista, mutta ainahan rakkailleen, niin ihmisille ku eläimille, haluisi silkkisen tien ja jännittäviä seikkailuja sen varrelle! Siksipä se onkin jo ihan lellitty ja kumarrettu Uudenkylän Uusi Prinssi, ihan minun toimestani, en raaski pitää sitä edes ojennuksessa. Paviaanikuningas-Elmerin elkeet välillä paistaa läpi kun on anatnut pikkusormen, niin... voi minne on kadonnut mun rautainen kurinikin ;o? Onneksi se on perso kehuille ja hyvin narsistinen, joten pienellä viekkaudella sitä voi pyöritellä  - tyypillinen machomies siis.

Jotain pitäisi oikeesti kyl keksiä mitä voisimme harrastaa yhdessä sen kanssa, mihin minä kykenen siis myös, Merlinhän kykenee :o)  Kovin vauhdikkaat jutut on siltäkin nyt hiukan pois-suljettuja kun sen vanha varvasvamma on muistutellut itsestään murtumalla neljästi ½vuoden sisällä eli ajateltu agilityn aloitus tyttärensä omistajan ohjauksessa ei ehkä olekaan  viisas juttu... Ja mä luulen et se haluis tehdä töitä. Oikeita töitä. Ei niiden tarvii olla metsästystöitä tai ojankaivuuta voi olla myös hommia, missä se saa käyttää niin voimiaan ku luontaista arvovaltaansa, reilua asennettaan ja nokkeluuttaan. Olisikohan jossain Kuninkaan taikka Sotapäällikön vakanssia auki? Taikka valtakunnan sovittelija? Lakkoneuvottelut voisivat sitä kans nyt kiinnostaa. Minulle voi laittaa kosiskelukirjeet, käymme ne yhdessä läpi ja harkitsemme ;o) Mieluiten virka-aikainen Kuningas, että pääsis aina yöksi kotiin...

987073.jpg

Vanhat Hyvät Ajat: Kaiken Kaukkalan Kuningas ja Prinssi Rohkea

Holly ja Lucy osaavat levyttää sohvalla, katsella saippuita telkusta ja nauttia samoista asioista ku Emäntäpiikansa. Rocksie on vieläkin pieni Rokki-Baby, jolla vaan on hauskaa, sama se missä ja millaisessa ympäristössä - kaikki on huisin kivaa. Miten voi olla niin aurinkoinen koira olemassa? Se nauraa ihan aina :oD

Ei Merlinkään aina ole Masentunut Kuningas. Taas nyt mun hoitojen aiheuttaman pahoinvoinnin ja heikkohappisuuden vuoksi tietysti joudutaan olemaan paljon paikoillaan ja siksi oman ison reviirin vahtimisen ja tiluksilla päivystämisen jälkeen tuntuu elo siitä varmaan toosi tylsältä.

Viikonloppuna koitin siistiä koirien turkkeja, ei siitä oikein mitään tullut kun ei ole voimaa, niin ei ole voimaa eikä saa henkeä vaikka kuinka päättäis. Se on uskomatonta, ettei tahdonvoimallakaan saa mitä haluaa! Merlinin uusi nimi oli jo Hynynen (mikä tietysti viittaa Äijä-asenteen lisäksi pitkään partaan). Eihän sen broken-parta maata laahaa koskaan, mutta mulle kuvasti jo ääriastetta kun tuli Hynynenkin mieleen! Kaikki kunnia hänelle ja Kotiteollisuudelle, kuuluu tämän Emäntäpiian suosikkeihin niin musiikillisesti ku muutenkin. Meidän Hynyseltä lähti siis parta ja osa sitä valtavaa leijonanharjaa mihin se kietoo kaulansa. Oli niin tiukasti kiinni, et ei mun voimilla vaan saatu kaikkea pois kun ei karva ollut ihan kypsää eikä voimat ja hermot riittäneet muutama karva kerrallaan nyppimiseen! Sakset, voi kauhistuksen kanahäkki, oli otettava apuun ja kaulaa siistin niillä vaikka se on NIIN VÄÄRIN NIIN VÄÄRIN NIIN VÄÄRIN! Mutta: esteettinen silmäni vei voiton etiikasta ja saksilla siistittiin. Tuon Pikku-Hynysen turkki on kyl niin hyvä, et kestäis varmaan vaikka mitkä keritsimet eli en usko tuhonneeni lopullisesti mitään.

Batmanin ja Robinin seikkailut on kuulemma ohi? Merlinin mielestä aikansa kutakin ja se, aivan oikein, totesi Rocksien kasvaneen hiukan liian neidiksi jo - jopa Robbarin rooliin - kun toka juoksukin tekee tuloaan. Lisäksi Robinin punainen taikaviitta on kadonnut ja uusi (vihreä) asuste tilattu, niin et Robin on kai haudattu muistojen joukkoon. BTW: ex-Batmanille tulossa Back on Track-loimi, saas näkee miten hyvä se on tollaselle lihasjännittyneelle äijälle?

Merlin mietti Spiderman-seikkailujakin, kun se rakastaa jahdata hämiksiä, mutta selitin et Hämähäkkimies ei jahtaa hämähäkkejä vaan roistoja eikä ne roistot sitä nyt niin kiinnostaneetkaan. Hämiksiä olis kivempi jahdata. Niitä on vaikeempi löytääkin kun ovat Suomessa niin pienii. Miettiköön nyt mitä seikkailuja jatkaa, minusta Batman ja Robin olivat niin oiva pari et sääli olis, jos eivät enää esiintyisi julkisuudessa. Koitan löytää niiden vanhoista tehtävistä jonkun kuvan tänne blogiin :o)

987075.jpg

Batman ja Robin: Tehtävä Pakkasessa, tammikuu 2007

987068.jpg