En muista mistä olisin suuttunut pitkään aikaan niin kovasti ku siitä, että koirista on tehty asusteita, käsilaukkukoiria >:o(

Kuka katsoi viime viikolla keskusteluohjelman, jossa aiheena oli muistaakseni jotenki naisen ja miehen välinen tasa-arvo? Kiesus, meinasin saada vähintäänkin sätkyn kun naisvieras astui kulisseista tällainen parishiltontyylinen käsilaukkukoira kainalossaan! Pinkkihinna kuin olkalaukussa ja timangit pannassa ja koira oli jackrussellinterrieri! Hän oli mainostamassa uutta kirjaansa, joku Prinsessa-kirja se oli, missä oli "hyviä neuvoja" miehille kuinka kohdella prinsessojaan ja ohjeita nähtävästi myös prinsessoille itselleen. Kuten esim. "kun vaihdat digiboxia, muista pyyhkiä pölyt television takaa lattialta ja seinästäkin"! Jestas! Ostammeko me naisetkin tuollaisia kirjoja? En voi ymmärtää et joku ostaa tollaisa kirjoja, sen voin ymmärtää et vitsinä sellaisen kirjoittaa...  Enkä varsinkaan voinut uskoa, että hän on valjastanut pienen soturin, jackrussellinterrierin, käsilaukkukoiraksi joka täysin statistina istua kökötti sylissä niinkuin käsilaukku tosiaan. Aah, kyllä se murisi herra vieraalle eli oli se elävä.  

Samperi, näinkö pitkälle mennään täällä Suomessakin, et aletaan rahaamaan noita pikkukoiria kainalossa suuren maailman idioottien tyyliin kun se on muodikasta? Mitään muuta syytä en ymmärrä sille miksi tuo pikkukoira oli ohjelmassa mukana, sylissä kököttämässä, ymmärtäisin vielä et ei saanu koiralleen hoitajaa ja otti sen mukaan ja koira olis koira ja touhuais omiaan taikka makais jalkojen juuressa...  Kuinkahan monta jackrussellia halutaan ostaa kun se on nähty söpösti kököttämässä sylissä kuin pehmoeläin. Eihän terrieri ole sellainen, sillä on luonnetta ja omapäisyyttä!  En ees ymmärrä kuinka tuo pikkukoira niin kiltisti jaksoi istuakin kaiken sen aikaa, todella kuin leikkikoira? Että mua pisti vihaksi.

Mrrr... koira ei ole käsilaukku!!