... viikonloppu! Viime lauantaina Lahden intti-näyttelyssä nimittäin Florasta leivottiin Kans MVA ja se oli Rotunsa Paras! Hurraa, hurraa, hurraa!!

Kiitokset omistajille Floran hienosta kunnosta ja esittämisestä sekä Karolle upeasta kunnostuksesta tämän vuoden aikana minkä titteliin tarvittavien CACIBien kerääminen kestää! Flora saikin viimeisen heti ekasta mahdollisesta näyttelystä. Eikä ole sitten mikään "itä-intti" niinkuin moni nykyään, rodussa kuin rodussa, ihan on Pohjoismaista CACIBit haettu. Kyllä on upea tyttö!

Hyvät suoritukset tekivät myös Floran lapset Rocky ja Redi sekä Fauna, saaden kaikki ERI't, Rocky ylsi ihan PU4-sijalle asti. Onnittelut kaikille.

Myös mun kasvattajaryhmä voitti oman luokkansa ja palkittiin Kunnia Palkinnolla. Kiitos Tainalle ja kaikille osallistuneille (Flora, Fauna, Rocky ja Redi). Alla pari kuvaa Lahdesta, Miia Rastaan kuvaamia. Kiitos Miia.

1241088663_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ROP (Kans MVA) Pohj MVA FIN MVA S MVA N MVA Gwragged Annwn Thunderbolt vas. ja VSP Ratkiller Tenthousandfists oik.

1241088629_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rotunsa Paras Flora :o))

 

Hieno menestys jatkui sunnuntaina Vaasan intissä. missä Flora sijoittui VSP'ksi velipuoli Jepen voittaessa (Merlinin lapsia molemmat) :o) PN2 oli Fauna, joka näin valmistui Suomen Muotovalioksi! Hienoa! Faunakin on sukua eli Merlinin ja Lucyn pojantytär :o) Onnea Taina ja Jari huippuviikonlopusta!

Huhtikuun puolivälissä käytiin "Ankkalinnanväen" ja Nekun voimin tutustumassa Koirakylpylään. Paikka oli mukava ja kaikki toimi hyvin. Uimaopettaja oli tosi kiva ja tarpeellinen asia aloittelijoille. Kyllähän ne rantaan osaavat uida, jos veden varaan joutuvat, mutta hyvän uima-asennon löytyminen ei aina heti onnistu. JA - uimisesta tulee paras hyöty koiralle kun ui oikeassa asennossa eikä liian pystyssä kuten monesti tapahtuu. Nekkuhan oli jo vanha vesipeto! Pihla puuttui omistajan sairastumisen vuoksi ja Uno toipui operaatiosta, mutta ehkä ensi kerralla...

Iloista Vappua ja ihania, aurinkoisi kevätpäiviä kaikille!