... osaa muun muassa hävittää ruoan paikasta kuin paikasta kuin taikaiskusta... äärimmäisyyksiin vietynä temppu sisältää hyvinkin pienien partikkeleiden huomaamattoman katoamisen paljon suurempien joukosta, jotka jäävät paikoilleen - selvää taikuutta ;o)... Merlin on nyt laajentanut temppua koskemaan myös muita tavaroita... koirien leluja ja palloja, mutta myös ihmisten tavaroita... Koska Hänen egonsa on niin Suuri ei ole hänen taikasauvansakaan mikään vaatimaton. Suomalaista haapaa, pöllönsulka ja lisäpotkua antamassa ilveksen raapaisuja... Tämän taikasauvan heilautus on niin voimallinen, että lähtee jalat alta ihmisiltä ja suunnilleen taju sitä pienemmiltä... "Kangistus tyystilys" - komennusta ei tarvita kun velkokoira lähestyy taikavarpunsa kanssa... 

1088935.jpg

Merlin & The Broomstick

Haluan sanoa kaikille meitä muistaneille ja surussa myötäeläneille sydämestäni lämpimät kiitokset, teistä kaikista on ollut apua enemmän kuin uskottekaan.

Holly ei unohdu minulta k-o-s-k-a-a-n ja sen elämä jatkuu sen pennuissa kahdesta pentueesta: Vili, Flora, Oona, Onni, Mooses, Hawkeye, Pepsi, Elli & Piraya, joissa näkyy emänsä rohkea, iloinen ja valloittava luonne ja osalla myös sen ulkoinen olemus, osa taas tullut hiukka enempi isiinsä :o).

Osa pennuista on tyystin näyttelyissä käymättömiä, hieman harmi, koska sekä Oona että Onni ovat kauniita koiria, ihan Vilin ja Floran veroisia.Onni houkan pienempi kuin Vili ja brokenkarvainen, Oona on myös brokenturkkinen. Pepsi on hyvin paljon emänsä näköinen, mutten ole saanut emäntää innostutettua näyttelyyn. Elli onkin muutaman kerran kehässä pyörähtänyt neito. Mooses taas ihan kuin isoisä Tinker ja onkin tosi harmillista, että sen toinen kives katosi rokotusten välissä teille tietymättömille. Piraya elelee hevostalli-elämää Ruotsissa, missä käynyt olemassa ROP-pentu, mutta ei sen enempää ole vielä ainakaan vieraillut kehissä. Pirayalla on aika haastava turkki ja se on suht pienikokoinen. 

Pennuista Suomessa tuntematon Hawkeye pitää esitellä toki. Se on aloittanut loistavan näyttelyuran kotimaassaan Puolassa emänsä tavoin ROP-voitolla ja menestynyt ryhmäsijoitusta myöten, viimeisimpänä saavutuksenaan tältä marraskuulta Keski- ja Itä-Euroopan Juniori Voittaja 2007 - ja Puolan Juniori Voittaja 2007 tittelit, ennestään se on Puolan juniorivalio jo :o)

"Elämään Hollyn jälkeen"-aikakauteensiirtyminen Merlinin Maailmassa aloitettiin uudella pohajlla: mun rakastamien lohiksien ja taikavoimien avulla.