...on johtunut siitä, ettei minulla ole kotona toimivaa yhteyttä :o( Koitan nyt kuitenkin saada tilannetietoja edes tänne silloin tällöin!
Kuulumisista tärkeimmät ovat Rocksien viikon ikäiset russellivauvat Susa, Melli, Vamppi ja Viiru :o). Pikkuneidit ovat paksuja ja punaposkisia kuin omenat. Susan poskissa tosin vain häivähdys punaista, tricolor kun on väriltään. Heistä enemmän löytynee kasvattajan sivuilla eli Dirtdigger's pentue tämä on :o) Osoite on http://www.diiva.net

1916068.jpg

Omenaiset


Viikon kuluttua syntyy myös GwA-parsoneita eli Tarmo (GwA Fourwheeler) ja Minnie (GwA Poison Ivy) saavat pentuja. Kumpikin vanhemmista on jo aiemmin kunnostautunut niin siitos-kuin näyttelyurallakin. Tarmo harrastaa agilityä ja Minnie kaikenlaisia ulkoilmaharrasteita omistajansa kanssa.
1916053.jpg

Isä Tarmo

1916055.jpg

Äiti Minnie
Molempien kuvat: Miia Rastas (Taija Jokela)

Sekä Tarmo että Minne ovat terveitä,todella sosiaalisia ja ystävällisiä koiria. Minnie on musta-valkonen ja Tarmo taas punaruskein merkein varustettu, brokenkarvaisia kumpikin eli turkki on säätä hylkivä,helppohoitoinen,lyhyehkö ja karhea.
Pennut syntyvät Minnien kotona Helsingissä ja muuttanevat tänne Aitooseen sitten vanhempana, leikki-iässä, kun leikittäjäksi riittävät Lucy-mummi, Merlin The Wizard ja Rocksie (sen omien pentujen jo muutettua syntymäkodista). Pentujen kuulumisia ja Minnien äitiysaikaa voi seurata sen omasta blogista: http://leiroma.vuodatus.net

Tiedustelut mieluiten puhelimitse minulle (040-5308298), sähköpostiin pääsen vain satunnaisesti. Kannattaa huoletta jättää viesti tai laittaa mulle tekstiviesti ellen pääse vastaamaan juuri sillä hetkellä kun puhelin soi, soitan kyllä takaisin heti kun ehdin :o)

Oikein ihanaa, lämmintä ja värikylläistä syksyä teille kaikille, miksei myös niitä kirpeitä syysaamujan milloin metsä ja terrierit ovat parhaimmillaan :o) Kokeilkaa niitä aikaisina aamuina kun aurinko on vasta noussut, niin kauan kun aamuisin vielä aurinkoa näkyy!