Kuten näemmä tuhannet muutkin, koin kotisivujen kuulumisten rajaamisen vaikeaksi ja niin aloitin minäkin vuodattamaan asioita blogiin. Privaatti päiväkirjablogia olen pitänyt enemmän tai vähemmän säännöllisesti, mutta se on todellakin ihan yksityistä mitä sinne kirjoittelen ja kuitenkin koin tarpeelliseksi jakaa jotain meidän tapahtumistani ja mun sekä Merlinin ajatuksista ja touhuista muillekin. Siitä sitten tää ajatus sitten lähti ja etten antaisi liiankin narsistista kuvaa itsestäni avautui siis Merlinin Maailma - Merlin's World... olenhan minäkin olennainen osa sitä :oD Nimen mukaisesti hyvä aikomukseni on kirjoittaa joskus jotain myös englanniksi, kun ehdin ja jaksan.

Merlin itse on myyttinen(kö?) taruhenkilö, velho ja tietäjä, druidi. Kuin myös Koirani Cameron, joka ei ole vain koirani vaan myös ystävä-eläimeni ja vasen käteni. Oikeaa hallitsen vielä itse. Sillä vasemmalla Merlin hallitsee maailmaansa ja minunkin maailmaani oman persoonansa ja karismansa lisäksi. Merlin on tosi karismaattinen, täynnä itseään kuten usein karismaattiset tyypit ovat. Se ei heillä kuitenkaan vähennä sitä karismaa vaan kuuluu siihen. Oman maailmansa napa ja oman elämänsä sankari. Sellaista varmuutta aivan kadehtii näin ihmisenä. Oi onnellinen koira :o) Merlinin olemusta pitää näin alkuun vähän avata, jotta ymmärrätte miksi maailma pyörii sen ympärillä... Merlin on parsonrussellinterrieri, poikamme Belgiasta on nyt nelivuotias, strategiset mitat 36 cm säkäkorkeus, 9-10 kg paino, rintakehänympärys 46 cm, pentueita tähän mennessä seitsemän, sertejä ja CACIBeja, mainetta ja kunniaa on saatu riittävästi, lisää tietoja löytyy KoiraNetistä

Merlin maailmassa, minun lisäkseni, asustaa sen vaimot Lucy ja Holly sekä Rocksie-jackrussellinterrierityttö, Merlinin seikkalija alter egon, Batmanin, toinen puolisko Robin. Yhdessä he kokevat seikkailuja, joista kirjoitan ehkä täälläkin. Kesän aikana ratkaistiin muutamia tapauksia, kuten "Jätti-Rusakon arvoitus" ja "Kanien kauhea kosto" sekä "Ruohometsän kansanvaellus". Nyt Batman ja Robin ovat keikkatauolla.

Minä, kirjoittaja, olen Merlinin maailmassa Emäntä ja Ruhtinatar. Ja myös Kasvattaja. Joskus myös Piika. Emäntäpiika voisi olla hyvä nimitys :o) Kirjailen tänne myöhemmin myös omia keski-ikäisen, aktiivisen koiraharrastajan ja -kasvattajan-, vakavaa kroonista sairautta sairastavan naisen juttujani. Ne ovat minun ajatuksiani, vain minun ja yksinomaa minun. Jokainen voi lukea tai jättää lukematta, jos ne ärsyttävät. En aio liian kovasti koittaa miettiä mitä on sopivaa sanoa, mistä ei kukaan ei vetäisi hernettä nenään vaan kirjoitan ajatukseni asioista sellaisena kun itse ne koen, hyvässä tarkoituksessa. Varmastikin enimmäkseen koirista, mutta mistä sen ikinä tietää. Kenties pakinoin milloin mistäkin.